Scroll down naar
boven

Inspiratie

beeldmerk

test test test

Bij het bedrijf Capi Europe in Tilburg heeft Mozawall een unieke bedrijfsentree gecreëerd met een 42m2 Mozawall wandmozaïek. Het resultaat, een exclusieve eyecatcher met een eigen sfeerbeeld wat door Capi Europe in de huisstijl wordt gebruikt.

In het nieuwe internationale wedstrijdzwembad 'Zwemcentrum Rotterdam' is het trappenhuis voorzien van een sfeervolle Mozawall mosaiek. Het ontwerp van de Mozawall print komt van het bureau SILO Agency uit Den Haag. Het bouwproject is verzorgd door Ballast Nedam en maakt onderdeel uit van het ontwikkelingsgebied Hart van zuid in Rotterdam.

In het nieuwe internationale wedstrijdzwembad 'Zwemcentrum Rotterdam' is het trappenhuis voorzien van een sfeervolle Mozawall mosaiek wanden. Het ontwerp van de Mozawall print komt van het bureau SILO Agency uit Den Haag. Het bouwproject is verzorgd door Ballast Nedam en maakt onderdeel uit van het omvangrijke gebiedsontwikkeling Hart van Zuid in Rotterdam

pixels to mosaic

Interesse in Mozawall®

Heeft u interesse gekregen in Mozawall? Graag bellen wij u geheel vrijblijvend om uw eventuele vragen te beantwoorden en meer te vertellen over ons product. Liever eerst wat meer oriënteren? Vraag dan onze brochure aan.

 

bel mij terug
Brochure vraag de brochure aan

Mozawall® in het kort:

  • Betaalbaar alternatief voor glasmozaïek
  • Ieder ontwerp mogelijk
  • Duurzaam: niet breekbaar, waterdicht en hufterproof
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Op ieder formaat leverbaar
  • 5 jaar garantie
We love mosaic
we love mosaic
Mozawall sfeer