Scroll down naar
boven

Inspiratie mozaiek wanddecoratie

pixels to mosaic
beeldmerk

In het nieuwe internationale wedstrijdzwembad 'Zwemcentrum Rotterdam' is het trappenhuis voorzien van een sfeervolle Mozawall mozaïek wanden. Het ontwerp van de Mozawall print komt van het bureau SILO Agency uit Den Haag. Het bouwproject is verzorgd door Ballast Nedam en maakt onderdeel uit van het omvangrijke gebiedsontwikkeling Hart van Zuid in Rotterdam.

Bekijk het project

Bij het bedrijf Capi Europe in Tilburg heeft Mozawall een unieke bedrijfsentree gecreëerd met een 42m2 Mozawall wandmozaïek. Het resultaat, een exclusieve eyecatcher met een eigen sfeerbeeld wat door Capi Europe in de huisstijl wordt gebruikt.

Bekijk het project

Mozawall® is een nieuw wand decoratie product, ideaal toepasbaar in natte ruimten zoals badkamer, zwembad en kleedkamer in sport accommodaties. Mozawall® is bijzonder geschikt voor wand tegel renovatie projecten. Omdat de Mozawall® mozaiek wandpanelen maar 1.5 tot 3.5 mm dik zijn, kunnen ze gemakkelijk over bestaand tegelwerk worden gelijmd. 

Bekijk het project

Hotel Nassau Breda is van oorsprong een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten in één van de oudste straten van Breda. Het bezoeken van Hotel Nassau Breda is een unieke hotel belevenis met hemelse kamers, prachtige ambiance, zondige feesten, engelachtige bediening en een culinair heiligdom met de toepasselijke naam ‘Liefdesgesticht’. Hotel Nassau Breda maakt onderdeel uit van Mariott hotels en is daarbij één van de twee ‘Autograph Collection Hotels’ in Nederland.

Bekijk het project

Van het bedrijf Alvalle hebben wij een creatieve en leuke aanvraag binnen gekregen voor het maken van een uniek bord. De projecten welke Mozawall in het verleden heeft afgerond werden vrijwel altijd op een vaste wand geplaatst, maar kreeg van Alvalle de aanvraag of het mogelijk is om een bord te ontwikkelen van 1,5 bij 1,5 meter met daarop het logo van hun bedrijf.

Bekijk het project

In het Zeeuwse landschap ligt het ‘Badhuis Cadzand’ in natuurgebied het Zwin. Het badhuis is ideaal gelegen aan zee en beschikt naast een aantal unieke appartementen ook over een grand café, een restaurant en een wellness met sauna en zwembad. De naam ‘Badhuis Cadzand’ is een eerbetoon aan het oorspronkelijke Badhuis, waarmee de ontwikkeling van het Cadzand Badhuis in 1886 is begonnen. Badhuis Cadzand is gemaakt in de stijl van de Knokse architectuur.

Bekijk het project

Referenties

Interesse in Mozawall®

Heeft u interesse gekregen in Mozawall? Graag bellen wij u geheel vrijblijvend om uw eventuele vragen te beantwoorden en meer te vertellen over ons wanddecoratie mozaiek wandtegel product. Liever eerst wat meer oriënteren? Vraag dan onze brochure aan.

 

Bel mij terug
Brochure vraag de brochure aan

Mozawall® in het kort:

  • Betaalbaar alternatief voor glasmozaïek
  • Ieder ontwerp mogelijk
  • Duurzaam: niet breekbaar, waterdicht en hufterproof
  • Beste brandklasse voor niet-metalen (B-s1, d0) op het plaatmateriaal
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Op ieder formaat leverbaar
  • 5 jaar garantie op kleur en breuk
we love mosaic
we love mosaic
Mozawall sfeer