Scroll down naar
boven

Opvallend mozaïek kunstwerk in entree van bedrijf

Direct bij binnenkomst valt je oog op dit opvallende kunstwerk aan de muur. Het is een echte eycatcher in mozaïek in de entree van MetroXL in Waalwijk. De kleuren spatten er vanaf! Deze unieke mozaïek wand decoratie is een Mozawall bestaande uit digitaal geprinte mozaïek tegeltjes, haast niet van echt te onderscheiden.

Bedrijfsentree en showroom met mozaïek wand
In samenwerking met MetroXL is gekozen voor het plaatsen van een opvallende mozaïek wanddecoratie in de entree. Het brengt beleving in beeld en dat is precies wat MetroXL uit wil stralen. Deze unieke manier van het verwerken van een afbeelding in mozaïek past perfect bij het werk dat dit bedrijf levert.

Mozaïek tegels in showroom
Ook in de showroom zijn mozaïek tegel kunstwerken te zien. Elk paneel is voorzien van een eigen afbeelding. MetroXL koos steeds voor zeer kleurrijke visuals. Zeker wanneer het licht erop valt geeft dit een prachtig effect. De mozaïek tegelwanden bij MetroXL zijn verlijmd op een paneel en ingewassen met een antracietgrijs voegmiddel. Dit laat de afbeelding er echt uitknallen!

Mozaïek eyecatcher in jouw bedrijf
De eerste indruk die mensen krijgen wanneer ze jouw bedrijf bezoeken is erg belangrijk. Maak deze eerste indruk nog indrukwekkender met een Mozawall mozaïek tegelwand in de entree, showroom of receptie van jouw bedrijf. Laat je producten zien, je logo of laat in beeld zien wat mensen voelen wanneer ze met jouw bedrijf in zee gaan. Ben uniek in je uitstraling met een mozaïek wand met een eigen unieke afbeelding die past bij jouw bedrijf.

Eenvoudig aan te brengen
Mozaïek tegels met eigen print van Mozawall zijn in elke ruimte eenvoudig aan te brengen. Er is niet eens hak- en/of breekwerk nodig omdat het over bestaand tegelwerk kan worden aangebracht. Of je kunt net als MetroXL kiezen voor het aanbrengen van de mozaïek tegels op een paneel welke je vervolgens als een schilderij aan de muur kunt bevestigen. De mogelijkheden zijn legio.

 

Design je eigen mozaïek tegelwand
Met Mozawall kun je zelf kiezen welke afbeelding wordt verwerkt in de mozaïekwand. Design je eigen mozaïek wand voor jouw bedrijf. Maak van je entree of showroom een unieke beleving.

Waarom kiezen voor Mozawall?

  • Unieke mozaïek tegelwand in jouwbedrijf
  • Je eigen afbeelding als mozaïekwand in je bedrijf
  • Bijna niet te onderscheiden van echt glasmozaïek
  • Eenvoudig aan te brengen over bestaand tegelwerk
  • Leverbaar op elke gewenst formaat
  • In te wassen in elk gewenste voegkleur

Ook een achterwand met mozaïek?
Op de pagina ‘Hoe werkt het?’ staat in stappen uitgelegd hoe je te werk gaat. Heb je hulp of advies nodig? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij helpen je graag verder met de realisatie van uw mozaïek wandtegels met eigen print in de entree, receptie of showroom van jouw bedrijf.