Scroll down naar
boven

Mozaiek steentjes wanddecoratie voor badkamer muur

Mozaïek wandprint geeft badkamer luxe uitstraling
Deze design badkamer is voorzien van mozaïek wandtegels met eigen print. Compleet ontworpen door een particuliere klant van Mozawall. De mozaïek wandprint geeft de badkamer een zeer luxe uitstraling, precies waar deze klant naar op zoek was.

Prachtige mozaïekwanden
De mozaïekwanden zijn gemaakt van Mozawall. Uniek aan Mozawall is dat elke gewenste afbeelding kan worden verwerkt in mozaïek tegels. Zowel in pixelpatroon (elk steentje heeft eigen kleur) als doorlopend patroon (de afbeelding loopt door over de tegeltjes).

Mozaïek wand met eigen afbeelding
Voor de uitstraling van deze design badkamer werd gekozen voor een afbeelding die verwijst naar een Cashmere Paisley patroon. Zacht en sfeervol met de kenmerkende rondingen van een Paisley patroon. De subtiele kleurschakeringen in combinatie met het patroon geven een unieke beleving aan deze ruimte. Het gevoel van luxe en design.

Badkamer met unieke mozaïekwand
Wie droomt er nu niet van om elke dag in een badkamer te vertoeven, die eruitziet alsof deze in een dure hotelsuite thuishoort. Een badkamer met een unieke Mozawall mozaïekwand wordt jouw eigen luxe relaxplek.

Waarom kiezen voor Mozawall?

  • Niemand heeft dezelfde mozaïek wandtegels, jouw badkamer is echt uniek!
  • Je bepaalt zelf welke afbeelding en welke kleuren jouw mozaïekwand krijgt
  • Bijna niet te onderscheiden van echt glasmozaïek
  • Eenvoudig aan te brengen over bestaand tegelwerk
  • Leverbaar op elke gewenst formaat
  • In te wassen in elk gewenste voegkleur

Ontdek de onbeperkte mogelijkheden van mozaïek tegels met print
De Mozawall mozaïekwanden bieden onbegrensde mogelijkheden. Elke gewenste afbeelding kan worden verwerkt als mozaïek wand. Zo wordt jij de designer van jouw eigen luxueuze badkamer thuis. Met Mozawall creëer je de ultieme badkamer belevenis, gewoon bij jou thuis!

Ook een badkamer restylen of renoveren met mozaïekwanden?
Op de pagina ‘Hoe werkt het?’ staat in stappen uitgelegd hoe je te werk gaat. Heb je hulp of advies nodig? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij helpen je graag verder met de realisatie van jouw mozaïek wandtegels met eigen print in de badkamer van jouw dromen.