Scroll down naar
boven

Hemelse ambiance met mozaïek in Hotel Nassau | Mozawall

Nassau1

Hotel Nassau Breda is van oorsprong een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten in één van de oudste straten van Breda. Het bezoeken van Hotel Nassau Breda is een unieke hotel belevenis met hemelse kamers, prachtige ambiance, zondige feesten, engelachtige bediening en een culinair heiligdom met de toepasselijke naam ‘Liefdesgesticht’. Hotel Nassau Breda maakt onderdeel uit van Mariott hotels en is daarbij één van de twee ‘Autograph Collection Hotels’ in Nederland. 

 

 

 

 

 

 

 

 

In opdracht van Hotel Nassau Breda heeft Mozawall in samenwerking met signing specialist MetroXL een mozaïek wand mogen plaatsen met daarop een oud beeld van een kapel. Het resultaat is indrukwekkend en zeker de moeite waard om een keer te gaan bekijken. Naast de mozaïek wand van Mozawall is het gehele hotel aangekleed in stijl vanuit de rijke geschiedenis van het oorspronkelijke klooster.

 

Nassau5Nassau2

 

In september 2016 maakte het bekende ‘Entree Magazine’ bekend dat Hotel Nassau Breda is genomineerd voor de Entree Hospitality & Style Awards in de categorie ‘Best Hotel Design’.