Scroll down naar
boven

Wand decoratie met mozaïek steentjes in Hotel lobby

Hotel Nassau Breda is van oorsprong een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten in één van de oudste straten van Breda. Het bezoeken van Hotel Nassau Breda is een unieke hotel belevenis met hemelse kamers, prachtige ambiance, zondige feesten, engelachtige bediening en een culinair heiligdom met de toepasselijke naam ‘Liefdesgesticht’. Hotel Nassau Breda maakt onderdeel uit van Mariott hotels en is daarbij één van de twee ‘Autograph Collection Hotels’ in Nederland. 

In opdracht van Hotel Nassau Breda heeft Mozawall in samenwerking met signing specialist MetroXL een mozaiek wanddecoratie mogen plaatsen met daarop een oud beeld van een kapel. De moziek wandtegels zijn indrukwekkend en zeker de moeite waard om een keer te gaan bekijken. Naast de mozaiek wand van Mozawall is het gehele hotel aangekleed in stijl vanuit de rijke geschiedenis van het oorspronkelijke klooster.

In september 2016 maakte het bekende ‘Entree Magazine’ bekend dat Hotel Nassau Breda is genomineerd voor de Entree Hospitality & Style Awards