Scroll down naar
boven

Ontwerp je eigen mozaïek wandtegels voor keuken of badkamer

Wil je geen saaie achterwand bij je wasbak? Dat dacht deze klant van Mozawall ook. Een patroon van bloemen werd omgezet in mozaïek tegeltjes. Samen met de klant werd de kleur bepaald, de maatvoering en werd het aangeleverde beeld omgezet in pixels. Elke tegeltje kreeg zijn eigen kleur met als resultaat een frisse en unieke spatwand van mozaïek tegels. De ruimte kreeg hierdoor een compleet andere sfeer en beleving.

Eenvoudig aan te brengen
Of de mozaïek tegels nu op de achterwand van de wasbak moeten worden geplaatst, in de keuken, het toilet, badkamer of wasruimte, de mozaïek tegel panelen zijn in elke ruimte eenvoudig aan te brengen. Zelfs over bestaand tegelwerk wanneer nodig. Net als normaal tegelwerk worden de mozaïek tegels met eigen afbeelding gelijmd op de wand en ingewassen met voegmiddel.

Design je eigen mozaïek patroon
Uniek aan Mozawall is dat jij als klant zelf kan kiezen welk patroon of welke afbeelding wordt verwerkt in mozaïek. Zoek een beeld uit dat je aanspreekt of lever je eigen ontwerp aan. Mozawall zet dit beeld voor je om in mozaïek. Er zijn 2 mogelijkheden; omzetten in pixels waarbij elk tegeltje één kleur heeft. Of kies voor doorlopend waarbij de print doorloopt over de tegels en een los tegeltje dus een kleurovergang kan hebben. Kies vervolgens de kleur van de voeg en ‘voila’, uw eigen unieke mozaïek tegelwand is ontstaan.

Mozaïek achterwand met eigen afbeelding
Met Mozawall mozaïek wand decoratie maak je je eigen design keuzes zodat jouw mozaïekwand perfect aansluit bij de door jouw gewenste stijl. Kies niet voor saaie wandtegels voor jouw spatwand bij de wasbak maar maak het interessant met mozaïek van Mozawall.

Waarom kiezen voor Mozawall?

  • Unieke mozaïek wandtegels op de achterwand van je wasbak!
  • Kies voor je eigen afbeelding op jouw mozaïekwand
  • Bijna niet te onderscheiden van echt glasmozaïek
  • Eenvoudig aan te brengen over bestaand tegelwerk
  • Leverbaar op elke gewenst formaat
  • In te wassen in elk gewenste voegkleur

 

Ook een achterwand met mozaïek?

Op de pagina ‘Hoe werkt het?’ staat in stappen uitgelegd hoe je te werk gaat. Heb je hulp of advies nodig? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij helpen je graag verder met de realisatie van uw mozaïek wandtegels met eigen print in uw badkamer, keuken, toilet of wasruimte. Maak er iets moois van met mozaïek, iets dat niemand anders heeft!