Scroll down naar
boven

Projecten mozaiek wandtegels

pixels to mosaic
beeldmerk

Voor de renovatie van de badkamer van een gezin uit Vught heeft Mozawall een mozaïek wand decoratie geleverd. In de douche op de wand en boven de wasbak is nu een mozaïek wand te zien van duizenden mozaïek steentjes.

De eigenaar had een eigen ontwerp/afbeelding welke hij wilde laten vertalen naar een wand decoratie van mozaïek steentjes. Mozawall leverde de mozaïek panelen met daarop deze print en een bekende tegelzetter heeft de mozaïek wand panelen eenvoudig aangebracht en afgewerkt zoals hij dat bij een normale tegelwand doet. Het resultaat? Zeer stijlvol!

Bekijk het project

Bij het bedrijf Capi Europe in Tilburg heeft Mozawall een unieke bedrijfsentree gecreëerd met een 42m2 Mozawall wandmozaïek. Het resultaat, een exclusieve eyecatcher met een eigen sfeerbeeld wat door Capi Europe in de huisstijl wordt gebruikt.

Bekijk het project

Deze design badkamer is voorzien van mozaïek wandtegels met eigen print. Compleet ontworpen door een particuliere klant van Mozawall. De mozaïek wandprint geeft de badkamer een zeer luxe uitstraling.

Er werd gekozen voor een afbeelding die verwijst naar een Cashmere Paisley patroon. Zacht en sfeervol met de kenmerkende rondingen van een Paisley patroon. De subtiele kleurschakeringen in combinatie met het patroon geven een unieke beleving aan deze ruimte.Het gevoel van luxe en design. 

Restylen en renoveren badkamer wanden.

Bekijk het project

In het nieuwe internationale wedstrijdzwembad 'Zwemcentrum Rotterdam' is het trappenhuis voorzien van sfeervolle Mozawall mozaïek wanden. Het ontwerp van de Mozawall print komt van het bureau SILO Agency uit Den Haag. Het bouwproject is verzorgd door Ballast Nedam en maakt onderdeel uit van het omvangrijke gebiedsontwikkeling Hart van Zuid in Rotterdam.

Bekijk het project

Hotel Nassau Breda is van oorsprong een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten in één van de oudste straten van Breda. Het bezoeken van Hotel Nassau Breda is een unieke hotel belevenis met hemelse kamers, prachtige ambiance, zondige feesten, engelachtige bediening en een culinair heiligdom met de toepasselijke naam ‘Liefdesgesticht’. Hotel Nassau Breda maakt onderdeel uit van Mariott hotels en is daarbij één van de twee ‘Autograph Collection Hotels’ in Nederland.

Bekijk het project

Van het bedrijf Alvalle hebben wij een creatieve en leuke aanvraag binnen gekregen voor het maken van een uniek bord. De projecten welke Mozawall in het verleden heeft afgerond werden vrijwel altijd op een vaste wand geplaatst, maar kreeg van Alvalle de aanvraag of het mogelijk is om een bord te ontwikkelen van 1,5 bij 1,5 meter met daarop het logo van hun bedrijf.

Bekijk het project

In het Zeeuwse landschap ligt het ‘Badhuis Cadzand’ in natuurgebied het Zwin. Het badhuis is ideaal gelegen aan zee en beschikt naast een aantal unieke appartementen ook over een grand café, een restaurant en een wellness met sauna en zwembad. De naam ‘Badhuis Cadzand’ is een eerbetoon aan het oorspronkelijke Badhuis, waarmee de ontwikkeling van het Cadzand Badhuis in 1886 is begonnen. Badhuis Cadzand is gemaakt in de stijl van de Knokse architectuur.

Bekijk het project

Voor MetroXL bv uit Waalwijk hebben we een eigen ontwerp omgezet in een fraaie tegelwand kunst met duizenden mozaiek steentjes.

Het resultaat is een creatieve eyecatcher die direct opvalt als je het bedrijf binnenloopt. 

Bekijk het project

Mozawall® is een nieuw wand decoratie product, ideaal toepasbaar in natte ruimten zoals badkamer, zwembad en kleedkamer in sport accommodaties. Mozawall® is bijzonder geschikt voor wand tegel renovatie projecten. Omdat de Mozawall® mozaiek wandpanelen maar 1.5 tot 3.5 mm dik zijn, kunnen ze gemakkelijk over bestaand tegelwerk worden gelijmd. 

Bekijk het project

Kies je favoriete patroon en laat het vertalen naar een wand mozaïek.

Bijvoorbeeld als spatwand achter je wasbak

Bekijk het project

De voetgangers- en fietstunnel in de Nieuwsteeg; de laatste klus van de werkzaamheden aan het spoor in het Gelderse Tricht. De wand is afgewerkt met Mozawall mozaïektegels. Het resultaat is echt prachtig!

Voor de fietstunnel zijn de panelen verlijmd met extra sterke epoxylijm, het voegwerk is uitgevoerd met een epoxy mortel. De mozaïekwand is hierdoor zo hufterproof mogelijk gemaakt. Ook is er een extra laag coating aangebracht. Deze laag zorgt ervoor dat graffiti kan worden verwijderd wat de duurzaamheid van de mozaïek wand ten goede komt. Voor dit project werden 225 panelen (zo'n 129.600 mozaïektegeltjes) geleverd. In totaal zijn er 4 afbeeldingen verwerkt, verdeeld over 7 vlakken.

Bekijk het project